Parkhäng

Ännu en vecka har gått och jag ligger i sängen och är inte sådär jättekry. Jag gav mig av på en liten promenad under förmiddagen men det hjälpte tyvärr inte. Idag var det Prideparaden och jag hade tänkt att åka Downtown för att titta på den, och passa på att se vilka andra festligheter som pågick. Man kan verkligen inte missa när det börjar närma sig, prideflaggor överallt, i skyltfönster, reklamblad och till och med övergångställena är målade i regnbågens alla färger. MEN icke sa Nicke, det blev ingenting för mig denna gång. Jag skulle också ha föjlt med på ett födelsedagskalas på eftermiddagen, istället åt jag mat och sov - lite som en bebis.  
 
Två bilder från min lilla tillfriskningspromenad, något som kanske inte var den bästa av idéer eftersom det är ganska anstängande att gå upp och ner i alla dessa branta backar. 
 
Jag bjuder på lite bilder från vår utflykt till Dolores Park. 
 
En liten picknick i skuggan av palmerna unnade vi oss när vi Äntligen (Noel och Luca) kom fram till parken. Vi fick till och med besök av en liten gullig hund som gärna hade smakat på vår matsäck. Några minuter senare bajsade en fågel ner min ryggsäck, vilket pojkarna tyckte var hur kul som helst! 
 
Och eftersom pojkarna så hjälpsamt fick för sig att städa mitt rum på morgonen så fick de en liten belöning. Det var nog på tiden att någon tog tag i det hårda arbetet, men som de säger, det tar inte så lång tid eftersom jag inte har så många saker. 
 
En annan dag gick vi bort till Trader Joe's för att köpa lite plantor att plantera. Jag lyckades även smuggla ner en basilikaplanta. Det tog lite tid för oss att klura ut plantornas placering, men tillslut blev det hur bra som helst!
Allmänt | | En kommentar |
Upp